Doniraj

Drage sestre i braćo, iskreno vas potičemo da prema svojim mogućnostima podržite i materijalni vid života naše Zajednice. To možete učiniti putem nedjeljne milostinje, putem bankovnog računa (podatci na dnu stranice), te prilikom osobnoga susreta sa voditeljem naše HKM  Dublin.

Zahvaljujući dosadašnjoj podršci uspjeli smo nabaviti pjesmarice za naša liturgijska slavlja diljem Irske, LCD projektor za potrebe kateheze, kao i liturgijskih i drugih susreta, organizirati naša nedjeljna druženja nakon Sv. mise, organizirati susrete i misna slavlja u mnogim većim gradovima u Irskoj, organizirati prostor za katehetske susrete i Tečaj priprave za brak, organizirati Korizmenu duhovnu obnovu, organizirati Hodočašće u Knock, organizirati katehetske susrete za djecu svih uzrasta…

Vjerujemo da su i mnogi drugi lijepi događaji pred nama… Možemo učiniti puno toga ZAJEDNO – pa i u financijskom smislu. Ova zamolba je iskrena i dobronamjerna, upućena svakome tko osjeća i vidi što naša HKM Dublin nama znači. Zahvaljujemo svima koji sve što se događa doživljavate svojim, našim – kako i jest.

Vaše donacije i doprinos našoj Zajednici možete uplatiti na račun:


Naziv računa: CROATIAN CHAPLAINCY ST. MARYS

Adresa: St. Mary’s Church, Haddington Road, Dublin 4

AIB Bank (1-4 Baggot Street Lower, Dublin 2, D02 X342)

IBAN: IE23AIBK93106329033503

BIC: AIBKIE2D


Lijepo vas molimo da nas o svakoj uplati izvijestite na naš e-mail: info@hkmdublin.com (ime darivatelja, datum i iznos) – kako bismo imali bolji uvid u kretanja na računu. Darivatelji koji žele ostati anonimni nisu obavezni javljati se na e-mail.

Unaprijed hvala na svakom daru – pa i najmanjem – kojega darujete od srca.