Novosti

OBAVIJEST | Iz tiska izišao Kalendar HKM Dublin za 2023. godinu

 
 

Dragi članovi HKM Dublin,
dragi prijatelji i dobročinitelji!

Iz tiska je izašao Obiteljski kalendar 2023. – kalendar naše HKM Dublin. I ove godine je bogat vrlo poučnim i zanimljivim sadržajima. 

Ovaj puta smo slikom prošli kroz naše zajednice u Irskoj, i donijeli fotografije njihovih svetaca zaštitnika (autorice Iris Mihatov Miočić), crkava u kojima se okupljamo, kao i fotografije na kojima su članovi pojedine Zajednice okupljeni na neko od misnih slavlja proteklih godina.
 

Kalendar ćete moći uzeti u crkvi nakon misnoga slavlja u Corku u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine, kao i u crkvi nakon misnog slavlja u Dublinu u nedjelju, 29. siječnja 2023. Moći ćete ga dobiti i kod pohoda i Blagoslova obitelji. Primjerci su besplatni. No, isto tako unaprijed zahvaljujem na svakoj vašoj donaciji – od čega živi i djeluje naša Misija.

Što se tiče online narudžbe, Kalendar će tim putem biti moguće naručiti nakon nedjelje, 22. siječnja 2023. putem naše web stranice (ovdje), a uplate u iznosu od 5 EUR po primjerku ćete izvršavati na račun naše Misije (ovdje). U tom slučaju stići će poštom na vašu kućnu adresu. Ovim iznosom želimo pokriti troškove dostave. 

Ovim putem želimo se zahvaliti Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH putem čijega smo natječaja dobili sredstva za tisak Kalendara.

Hvala i nekadašnjem članu naše HKM Dublin, Josipu Kelavi, koji se osobito trudio oko svega posljednjih nekoliko mjeseci, kao i obrtu Calendarium iz Kraljevice koja nam je izradila dizajn.

Hvala i nekadašnjem članu naše HKM Dublin, Karlu Hruškaru koji nam je i ovaj puta pripremio fotografije.

Za bilo kakav upit – javite nam se!

Dijelimo objavu.

Vlč. Josip