Novosti

HKM Dublin | Proslava svetkovine zaštitnika filijalne zajednice u Corku (14. studenoga 2022.)


Crkva sv. Finbarra, Dunbar Street, Cork

 

Dragi članovi naše Misije,
dragi članovi filijalne zajednice u Corku!

Polagano nam se približava prvo slavlje svetkovine zaštitnika naše filijalne zajednice u Corku, svetoga Nikole Tavelića, svećenika i mučenika, koje ćemo svečano proslaviti u ponedjeljak, 14. studenoga 2022. godine misnim slavljem u 19.30h u crkvi svetoga Finbarra (Dunbar Street, Cork).

Ovome danu/slavlju prethodit će molitva devetnice na čast svetom Nikoli Taveliću koja će započeti 5. studenoga 2022. godine. Molitva koja se moli svakoga dana bit će uskoro objavljena na našoj web stranici, a poveznica podijeljena na našoj FB stranici. Molimo ju rado – sa svojim obiteljima, sami, s onima s kojima stanujemo. Nakane su brojne. No neka prvenstvo ovaj puta dobije naša zajednica u Corku i sve njezine duhovne potrebe. 

Nakon Misnoga slavlja želimo se okupiti i na druženju u prostorijama Župe. Pozivamo vas sve da se aktivno uključite i u pripravu slanih i slatkih proizvoda.

Prilika za svetu ispovijed: 18.30h – 19.15h.

Zbog što bolje organizacije ovoga, ali i drugih događaja u našoj zajednici u Corku, uključimo se u WhatsApp grupu koju smo u tu svrhu i pokrenuli. Javite se sa kontakt brojem na našu mail adresu (info@hkmdublin.com).

Zauzmimo si datum za ovaj lijepi i duhovno korisni događaj!

Bilo bi dobro i lijepo kada bi ovaj dan bio jedan od onih dana u godini kad ćemo svi, sa cijeloga otoka, hodočastiti u našu Zajednicu u Corku. 

Molimo za mnoge duhovne plodove i ovoga slavlja!

Vidimo se na slavlju!

vlč. Josip