Novosti

HKM Dublin | Dodjela preostalog iznosa novčane potpore obitelji Herceg iz Petrinje

Posjet voditelja HKM Dublin i Josipa Kelave obitelji Herceg (17. kolovoza 2021.)

 

Dragi članovi naše Misije!

Želim vas obavijestiti kako je prije nekoliko dana izvršena uplata preostalog iznosa novčanih sredstava namijenjenih našoj dragoj obitelji Herceg iz Petrinje – točnije 828.90 EUR, koji su već utrošeni u dogradnju, uređenje i grijanje montažne kuće u dvorištu njihove obiteljske kuće u kojoj žive otac, majka i dvije malodobne djevojčice. Kako obnova njihova obiteljskoga doma još nije niti započela, važno im je imati suho i toplo mjesto na kojemu će do daljnjega živjeti.

Time smo ovoj obitelji isplatili ukupno 1628.90 EUR, točnije – trećinu od ukupnoga iznosa koji je skupljen za tri naše obitelji iz Petrinje. 

I dalje smo u kontaktu sa preostale dvije obitelji, kako bismo i njima isplatili sredstva koja im pripadaju.

Ako među vama ima onih koji su spremni kroz narednih nekoliko mjeseci ili godinu dana odvajati od sebe 10 EUR, 20 EUR ili više od toga na mjesečnoj razini ili ponovno uplatiti određeni iznos  kako bi “kumstvo” sa našim obiteljima trajalo barem još neko vrijeme i kako bismo im time omogućili povratak u koliko toliko redovit životni ritam – slobodno se javite na našu mail adresu (info@hkmdublin.com). Uplate ćete moći izvršiti na račun naše Misije, uz obaveznu obavijest o uplati koju pošaljite na našu već naznačenu mail adresu.

O svakom sljedećem koraku bit ćete također pravovremeno obaviješteni.

Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja. A Bog vas može obilato obdariti svakovrsnim darom da u svemu svagda imate svega dovoljno za se i izobilno za svako dobro djelo – kao što je pisano: Rasipno dijeli, daje sirotinji, pravednost njegova ostaje dovijeka. (2 Kor 9,7-9)

I opet srce ove naše male Zajednice pokazuje svoju veliku snagu!

Nastavljamo dalje!

Hvala vam!

Blagoslovljeni bili!

vlč. Josip