Novosti

HKM DUBLIN | Pretplata na MAK – Mali Koncil (2022./2023.)

Izvor: https://mak.glas-koncila.hr/

 

PRETPLATIMO SVOJE OSNOVNOŠKOLCE, PA I ONE MALO STARIJE! 

– kontakt/pretplata: info@hkmdublin.com

 

Dragi članovi naše Misije!

I nakon trogodišnjeg lijepog iskustva sa pretplatom na Mali koncil unutar naše HKM Dublin i svih njezinih zajednica, javljamo vam se i na početku još jedne školske godine sa istom lijepom vijesti: i opet se možemo pretplatiti na MAK putem naše Misije!

Ovaj mjesečni dječji list može biti jedno dobro sredstvo katehetske, vjerske pouke u obiteljima naše HKM Dublin i svih njezinih zajednica, te može itekako pomoći u očuvanju hrvatskoga jezika u naše djece i mladih

Mali koncil, dječji mjesečni list, od svojega prvoga broja u ožujku 1966. do danas nastoji da djeca bolje upoznaju svoju vjeru i Boga, da saznaju što je sve Crkva učinila za dobro svijeta, za dobro hrvatskoga naroda.

Uz to Mak želi i trudi se svojim čitateljima biti prijatelj koji zna zabaviti, nasmijati, zainteresirati, oduševiti i savjetovati. Sve to čini kroz obilje poučnih, ali i razbibrižnih rubrika, od onih s vjeronaučnim sadržajima do priča, stripova, “psihotestova” ili zagonetaka, opet u duhu vjere i dobrote.

To što je postao i više od časopisa – “cvijet molitve, znanja, igre i prijateljstva” – Mali koncil –  Mak najviše može zahvaliti neiscrpnoj suradnji svojih čitatelja, malih makovaca (i njihovih vjeroučitelja i kateheta), na koju vas i danas poziva!

 

Javimo se čim prije, a najkasnije do 15. rujna, na mail naše HKM Dublin, ostavimo adresu i poštom će vam stići prvi, rujanski, broj MAK-a.

 

Svi koji su do sada primali MAK, a žele nastaviti s pretplatom, neka se također obavezno jave zbog obnove pretplate (možda treba ažurirati osobne podatke i sl.). Obnova pretplate neće ići automatski. 

Cijena godišnje pretplate (rujan-lipanj)50 eura (30 EUR pretplata + 20 EUR poštarina). Pretplatu možete uplatiti na račun naše Misije (ovdje). Obavezno pošaljite potvrdu o uplati putem maila.

Radujem se našoj suradnji i ovim putem!

Za bilo kakvo dodatno pitanje obratite nam se ovim putem ili putem kontakt-broja.

Pozdrav i Božji blagoslov!

 

vlč. Josip Levaković, voditelj HKM Dublin