Novosti

HKM Dublin – Zajednica u Corku | Misno slavlje svetkovine Svih svetih i višednevni posjet voditelja Misije Corku (1.-5. studenoga 2021.)

St. Finbarr’s South Church, Dunbar Street, Cork City

 

Drage sestre i braćo,

od ponedjeljka, 1. studenoga do petka, 5. studenoga 2021. godine boravit ću u našoj zajednici u Corku.

Misno slavlje planiramo odmah za ponedjeljak, 1. studenoga 2021. godine u 19.30h, jer toga dana Crkva slavi svetkovinu Svih svetih. Prije Sv. mise, od 18.30h bit će prilike za Sv. ispovijed. Ako bude potrebno, nastavljamo i nakon Sv. mise. Volio bih kada bismo od 19.00h zajedno molili Krunicu. Bilo bi lijepo kad bi se javio netko između članova zajednice u Corku, tko bi bio spreman animirati još pokoju osobu za molitvu krunice prije svake Sv. mise. Nakon Sv. mise molit ćemo zajedno i za pokoj duša svih naših pokojnika. Naši ministranti neka budu spremni ponovno posluživati kod oltara.

Što se tiče ostatka tjedna (od utorka do četvrtka), bilo bi dobro da on bude ispunjen susretima – sa članovima Zbora, sa članovima molitvene Zajednice, s predstavnicima Škole hrvatskoga jezika u Corku, možda pokoji molitveni susret u našoj crkvi, ali i susretima sa pojedinicima i obiteljima iz Corka i okolice. Svaki susret sa pojedincima i obiteljima trebalo bi dogovoriti putem maila, kao bih mogao napraviti raspored koji će mi pomoći da svima i pristignem.

Evo, zasada toliko.

Radujem se boravku u Corku,
našem Misnom slavlju
i vjerujem – mnogim lijepim susretima. 

Pozdrav i Božji blagoslov!

vlč. Josip