Novosti

HKM DUBLIN | 🔴 UŽIVO – Misno slavlje iz svetišta u Knocku (30. svibnja 2021.)

 

Drage sestre i braćo, članovi naše Zajednice na irskome otoku!

Već vam je poznato kako smo zbog trenutne situacije bili primorani odgoditi i naše ovogodišnje, tako nam važno i drago, hodočašće u Knock na kojemu nam je Misnim slavljem trebao predsjedati mons. Pero Sudar, pomoćni biskup vrhbosanski u miru.

Uprava svetišta u Knocku svake nedjelje u Bazilici organizira Misno slavlje u 15.00h za sve one hodočasničke grupe koje su toga vikenda trebale biti u Knocku na svojem hodočašću.
Tako će u nedjelju, 30. svibnja 2021. godine župnik i rektor svetišta, Fr. Richard Gibbons, slaviti Misno slavlje i za našu Zajednicu, kao i za još dvije ostale skupine koje su trebale biti na svojemu hodočašću toga vikenda. 

Toga dana u Dublinu će se održati naša redovita Sv. misa na hrvatskom jeziku u 18.30h. No, sve vas pozivam da sudjelujete i na ovom slavlju koje će biti slavljeno u Knocku. Ako ćete toga dana poći na Sv. misu u našu St. Mary’s ili svoju obližnju Župu, barem se priključimo molitvi Krunice prije samoga Misnoga slavlja u Knocku.

Kao voditelju Misije, dozvolili su mi fizički sudjelovati u koncelebraciji na spomenutoj Sv. misi u Bazilici u Knocku, tako da ću za vrijeme Sv. mise moliti za sve vas, dragi članovi naše Misije, kao i za sve vaše potrebe i zahvale. Sjetimo se u molitvi i naše Domovine koja toga dana slavi svoj Dan državnosti. Izručimo ju zagovoru sv. Josipa, njezina zaštitnika, u ovoj Godini njemu posvećenoj – njemu čiji lik se pojavio i u Knocku u prizoru ukazanja.

Raspored slavlja:
14.30h – Molitva krunice,
15.00h – Sv. misa i Blagoslov s Presvetim.

Uključimo se putem live streama.

Moguće je putem poveznice kupiti i upaliti svijeću u Svetištu – i moliti za sve svoje potrebe i zahvale, kao i za bližnje.

Moguće je putem poveznice poslati i svoju nakanu na koju će se, između ostaloga, moliti za vrijeme Sv. mise.

Dragi naši,
ostanimo zajedno!

vlč. Josip