Novosti

HKM DUBLIN | Prijava za nedjeljnu Sv. misu (Druga adventska nedjelja, 6. prosinca 2020.)

St. Mary’s Church, Haddington Road, Dublin 4

Drage sestre i braćo,

dobrodošli na naše prvo zajedničko nedjeljno Misno slavlje u našoj St. Mary’s Church, u nedjelju, 6. prosinca 2020. godine u 18.30h.

Broj prisutnih na Sv. misi ne smije prijeći 50 -70 osoba. Ove smo se brojke zasad dužni, prema uputi Nadbiskupije i Župe Haddington Road, pridržavati. Zbog ove odredbe bit će potrebno putem naše web stranice, a preko opcije Kontakt (https://hkmdublin.com/kontakt/), odmah prijaviti konkretne osobe koje će doći na Sv. misu (npr. Potvrđujem dolazak na Sv. misu: ovdje upisati imena i prezimena osoba koje dolaze).  Potrebno je ostaviti i kontakt broj ili mail adresu jedne osobe. Naši redari koji će stajati na ulazu sa popisom prijavljenih osoba za Sv. misu, kontrolirat će broj prisutnih. Ova prijava se odnosi jednako na sve – na članove zbora, ministrante, čitače…

Ako već kod prijava (koje traju do subote uvečer, 5. prosinca 2020.) primjetimo da će broj prisutnih na Sv. misi u nedjelju, 6. prosinca 2020. u 18.30h prelaziti dozvoljenu brojku, preostale ćemo zamoliti da sudjeluju na Sv. misi koja će se istoga dana održati u 15.30h. Ako pak bude brojka i dalje rasla, najavit ćemo Sv. misu i tokom radnoga tjedna.

Sakramentu Sv. ispovijedi moći ćemo pristupiti u:

– nedjelja, 6. prosinca 2020. – od 17.50h do 18.20h, kao i nakon Sv. mise.
(- nedjelja, 6. prosinca 2020. – od 14.30h do 15.15h – u slučaju da bude slavljena Misa u 15.30h).

Rasporedimo se na ove termine. Sv. ispovijed će biti u bočnom ulazu u St. Mary’s Church te u sakristiji. Dvojica će svećenika biti na raspolaganju. Neka vrijeme Sv. ispovijedi ne bude vrijeme za duhovni razgovor, jer postoji mogućnost da će mnogi željeti pristupiti Sv. ispovijedi. Za duhovni razgovor se javimo putem maila i dogovorimo termin.

Hvala vam unaprijed na Vašoj strpljivosti i suradnji!

Pozdrav i Božji blagoslov!

vlč. Josip Levaković, voditelj HKM Dublin