Novosti

HKM Dublin | Došašće 2020. – Sv. mise zornice u St. Mary’s

 

Drage sestre i braćo,

s radošću najavljujemo slavlje Sv. misa zornica u našoj St. Mary’s Church u Dublinu u ovogodišnjem došašću!

Sv. mise zornice, nažalost, neće biti svakoga dana jer kao župni vikar u domaćoj irskoj Župi imam dužnost nekoliko dana u tjednu slaviti Sv. mise u istoj Župi. Zato ćemo na početku svakoga tjedna saznat raspored Sv. misa zornica za dotični tjedan.

Sada najavljujemo Sv. mise zornice za ovaj tjedan koje ćemo slaviti u srijedu (2. prosinca), petak (4. prosinca) i subotu (5. prosinca) u 6.30h.

U razgovoru sa domaćom Župom dogovorili smo da će se vrata crkve (bočni ulaz, ne glavni ulaz!) otvoriti u 6.10h, te se zatvoriti u 6.30h kad se u crkvi nađu svi koji su odlučili doći. Razlozi za to su poznati meni, voditelju Misije. Prije Mise, a pogotovo nakon Mise, bit će prilike i za Sv. ispovijed.

Molim vas da se za sudjelovanje na Sv. misi zornici obavezno prijavimo, te da po dolasku u crkvu poštujemo sve epidemiološke mjere kao i u periodu od srpnja do rujna ove godine – što ovaj puta uključuj i obvezno nošenje maski za lice. Svojim odgovorim ponašanjem donesimo mir među one s kojima budemo na Sv. misi.  

Svi vi koji niste u mogućnosti doći na Sv. misu zornicu, možete s nama biti u duhovnom zajedništvu i putem live-streama.

Bogu hvala na ovoj prilici!

Blagoslovljen nam adventski hod prema Božiću!

vlč. Josip