Novosti

NAJAVA: Susret bračnih parova i obitelji (9. veljače 2020.)

Dragi bračni parovi,
drage obitelji – dobrodošli!

Želimo ovim putem najaviti Susret bračnih parova i obitelji kojega po prvi puta organizira naša HKM Dublin u nedjelju, 9. veljače 2020. Sama ideja je proizišla sa naših susreta tokom Tečaja priprave za brak.

Susret će trajati od 11.00h do 17.00h, a kruna Susreta će biti večernja Sv. misa u 18.30h u St. Mary’s (Haddington Road, Dublin 4). Paralelno će se odvijati, u istoj zgradi, i susret za djecu i mlade.

Program za parove vodit će bračni parovi zajedno sa voditeljem HKM Dublin, a unutar njega će se izmjenjivati trenuci molitve, svjedočanstva parova, razgovor i rasprava na određene važne teme, te glazbeni brojevi. Radionicu za djecu animirat će naše vjeroučiteljice, uz pomoć još pokojega člana naše Zajednice. Djeca će nam svoj rad prezentirati nakon susreta.

Hrana i piće bit će organizirani od strane Zajednice, a za troškove susreta bit će potrebno donirati simboličan iznos – 20€ (po paru ili obitelji)    

Na ovaj susret dobro su došli svi parovi iz cijele Irske!

Potrebno je prijaviti se čim prije, a najkasnije do 30. siječnja – jer smo ograničeni prostorom na cca 40-ak parova. Ako nas kojim slučajem bude prijavljeno više, uskoro ćemo susret ponoviti u nekom drugom terminu.

Odvažimo se, dođimo!

Blagoslovljen tjedan!

vlč. Josip

Susret bračnih parova i obitelji, 2020.